Bejelentkezés látásellenőrzésre

torzsvasarloi program

Erényi törzsvásárlói program

Erényi törzsvásárlói program

Erre figyejen LÁTÁS ELLENŐRZÉS előtt

szemvizsgálat

  1. Ha kontaktlencsét hord, kérjük, hogy a szemvizsgálatot megelőző 2-3 napig mellőzze használatát.
  2. Kérjük hozza magával korábbi vizsgálatainak adatait, vagy ha ilyen nem áll rendelkezésre, akkor a legutóbb viselt szemüvegét.
  3. Ha munkáltatója vagy valamelyik partner egészségbiztosító felé szeretne elszámolást bemutatni, akkor kérjük, hogy a vizsgálat előtt jelezze, hogy igazolásra van szüksége. Köszönjük és várjuk szeretettel!

 

Bejelentkezés...

 

Mit jelent Önnek az Erényi Garancia?

Sokadik éve mondhatjuk el, hogy forgalmunk mindössze 0,5% át sem éri el az esetleges "megszokási garanciás" intézkedések száma. Mivel mind szemorvosaink, mind kollégáink, mind világmárkás beszállítóink munkáiért 100% garanciát vállalunk, bízunk benne, hogy az elkövetkező években sem nő ez a szám.

A nagyon ritkán előforduló eseteknél elsődleges feladatunk a viselési probléma megállapítása, legyen az keret beállítás, más típusú lencse ajánlása, bármi amin tetten érhető, hogy ez a probléma okozza a
kényelmetlenséget. Minden esetben díjtalanul végezzük el mind a hibamegállapítást, mind annak kijavítását.

Ha az esetleges hiba feltárása után, az általunk kijavított tényezők sem hoznák meg a kívánt eredményt, akkor a szemüveg teljes ára levásárolható optikánkban.

 

Crizal reklámfilm

igy keszul

Ajándékozza szeretteinek az éleslátás örömét!

Erényi Optika Szeged - Utalvány

Minden szülő rémálma, ha gyermeke beteg. Nem tartozik a kivételek közé az az eset sem, ha gyermekünknek beteg a szeme és ezért szemüveget kell hordania. Ez esetben a szülő egyik legnehezebb feladat elérni azt, hogy gyermeke elfogadja a szemüveget.

Először a szülőnek magában kell elrendeznie a dolgot, ugyanis a szülők jelentős része nem szeretné, ha gyermeke szemüveges lenne. Ha megértetjük magunkkal, hogy ez fontos, akkor nem lesz gond, hiszen a cipőhöz is hozzászoktatjuk a gyermeket. Fontos a kényelmes és csinos keret. Erre muszáj áldozni, hiszen hónapokig viseli a kicsi. Szerencsére egyre több helyen lehet kapni gyerekkereteket. Természetesen ebben az esetben is fontos a szakember – látszerészek, optikusok – tanácsa. Az Erényi Optika magasan képzett szemorvosai segítenek Önnek a nehéz időszakban.

Türelem

Egyes látáshibáknál már csecsemőkorban felmerül, hogy a babának szemüveget kellene hordania. Egyéves kor alatt elsősorban a szülők türelmét veszi igénybe a szemüvegre szoktatás.

A kisgyerek minduntalan lekapja az orráról, kidobja a babakocsiból, szájába gyömöszöli - ám ezt teszi sapkájával, játékával is, nem a szemüvegre dühös. Ilyenkor minden alkalommal tegyük vissza rá. Magyarázzuk el nyugodt hangon, hogy szüksége van rá, de ne várjuk el, hogy meg is értse és elfogadja. Inkább nyugodt hangunk és viselkedésünk győzi meg. Bízhatunk abban, hogy ha nem adjuk fel, egy hónapon belül elfeledkezik a szemüvegről, észre sem veszi, hogy rajta van. A szoktatást akkor kezdjük, amikor a baba kipihent, jó hangulatú. A le-fel küzdelemben tartsunk fél óra pihenőt, majd folytassuk. Tereljük el a baba figyelmét, amikor az orrára tesszük, jó alkalom erre a babakocsizás: oda nézz, mi szalad ott, gyerünk a kutyus után! A műanyag lencse, puha orrnyereg, rugalmas szár és a fémrészek műanyag bevonata biztosítja, hogy minél kevesebb kellemetlenséggel járjon a szemüvegviselés.