Bejelentkezés látásellenőrzésre
Erényi Alapáras Ajánlat
Erényi Optika Szeged
Erényi Ajándék utalvány

Erre figyejen LÁTÁS ELLENŐRZÉS előtt

szemvizsgálat

  1. Ha kontaktlencsét hord, kérjük, hogy a szemvizsgálatot megelőző 2-3 napig mellőzze használatát.
  2. Kérjük hozza magával korábbi vizsgálatainak adatait, vagy ha ilyen nem áll rendelkezésre, akkor a legutóbb viselt szemüvegét.
  3. Ha munkáltatója vagy valamelyik partner egészségbiztosító felé szeretne elszámolást bemutatni, akkor kérjük, hogy a vizsgálat előtt jelezze, hogy igazolásra van szüksége. Köszönjük és várjuk szeretettel!

 

Bejelentkezés...

 

Mit jelent Önnek az Erényi Garancia?

Sokadik éve mondhatjuk el, hogy forgalmunk mindössze 0,5% át sem éri el az esetleges "megszokási garanciás" intézkedések száma. Mivel mind szemorvosaink, mind kollégáink, mind világmárkás beszállítóink munkáiért 100% garanciát vállalunk, bízunk benne, hogy az elkövetkező években sem nő ez a szám.

A nagyon ritkán előforduló eseteknél elsődleges feladatunk a viselési probléma megállapítása, legyen az keret beállítás, más típusú lencse ajánlása, bármi amin tetten érhető, hogy ez a probléma okozza a
kényelmetlenséget. Minden esetben díjtalanul végezzük el mind a hibamegállapítást, mind annak kijavítását.

Ha az esetleges hiba feltárása után, az általunk kijavított tényezők sem hoznák meg a kívánt eredményt, akkor a szemüveg teljes ára levásárolható optikánkban.

 

Ajándékozza szeretteinek az éleslátás örömét!

Erényi Optika Szeged - Utalvány

Így készülnek... ZEISS

Így készülnek a ZEISS lencsék!
  • Sorszámmal ellátott törzsvásárlói kártyát kapnak azon vásárlóink, akik az Erényi Optika üzleteiben egy naptári éven belül összesen legalább 50 000 Ft értékben vásárolnak.
  • A vásárlónak vásárlást igazoló blokkot/számlát kell üzletünkben bemutatni, hogy jogosulttá váljon a törzsvásárlói kártyára és a vele járó állandó kedvezményre.
  • A kártyabirtokosa köteles előre jelezni az üzletben, ha vásárlásához használni kívánja törzsvásárlói kártyáját.
  • Több törzsvásárlói kártya nem vonható össze egy vásárláshoz.
  • A törzsvásárlói kedvezmény, futó akciókkal, egyéb kedvezménnyel nem vonható össze
  • A törzsvásárlói kártyával rendelkezőknek az állandó kedvezményen kívül az Erényi Optika esetenként speciális, egyedi vásárlási lehetőséget is kínálhat, amelyről az üzlet értesítést küld.
  • A törzsvásárlói kártyával igénybe vehető kedvezmények változásáról az Erényi Optika üzleteiben, valamint a www.erenyioptika.hu weboldalon elhelyezett hirdetmények adnak tájékoztatást.